085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Nieuws & Tips

Champagne is een traditionele mousserende wijn, maar kent ook veel vernieuwing. Je leest er meer over op champagneblog.

DJ Tiësto is nu Global Creative Director van Beau Joie champagne

Toast Spirits LLC, eigenaar van BEAU JOIE Champagne, heeft vandaag de toetreding aangekondigd van de internationaal erkende DJ en Grammy winnende producer Tiësto als de Global Creative Director voor het snelgroeiende luxemerk. Tiësto zal betrokken zijn bij alle creatieve ontwikkelingen van het merk, inclusief, maar niet beperkt tot, merkstrategie, campagnes voor sociale media en het genereren van content, marketingpartnerschappen en pakketideeën.

read more

Chef du Cave Dom Pérignon 2008 Legacy Edition

Een beperkt aantal Dom Perignon 2008 champagnes zijn gebotteld als Chef du Cave Legacy Edition. Dit ter gelegenheid van het wisselen van keldermeester bij Dom Pérignon. Richard Geoffroy geeft de Dom Pérignon fakkel door aan Vincent Chaperon, die overigens al aan 13 oogsten en 4 Dom Pérignon vintages heeft meegewerkt dus dit zit wel goed.

read more

Beste champagne ooit Top 10

Onderstaande 'Beste Champagne Ooit Top 10' is onderdeel van de Top 100 beste champagnes ooit gemaakt tussen 1900 en 2012. Vintages verschenen na 2012 vind je er dus niet in terug, maar desondanks beslaat dit een enorm lange periode dat we er wel conclusies aan kunnen...

read more

Oogstdata Champagne 2017 bekend!

De handmatige druivenpluk in de Champagnestreek is begonnen. Er is geen vaste startdatum voor de oogst, want dit verschilt per gemeente en dan soms ook nog per type druif. De eerste datum is 26 augustus 2017 in Montgueux in de Aube voor Chardonnay, Pinot Noir en...

read more

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op.
We helpen je graag.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. We zullen je nooit spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden via de uitschrijflink onderaan elke e-mail.

Pin It on Pinterest

Share This