Ster Caro Emerald loves champagne

Caro EmeraldCaroline Esmeralda van der Leeuw, beter bekend als Caro Emerald, is Nederlands rijzende ster die nu alle records breekt met haar lekkere mix van jaren vijftig jazz, latin en besmettelijke beats.

Caro Emerald werd bekend met haar debuutsingle ‘Back it up’ in 2009, bracht in 2010 het album ‘Deleted Scenes from the Cutting Room Floor’ uit dat direct op de eerste plaats binnenkwam in de Nederlandse Album Top 100 en die positie langer volhield dan Michael Jackson’s Thriller. Afgelopen vrijdag 3 mei 2013 kwam ook haar tweede album ‘The Shocking Miss Emerald’ weer op 1 binnen. En nu niet alleen in Nederland, maar ook in de UK Albums Chart!

Genoeg successen om (meer dan) eens een fles champagne te ontkurken, toch?

Zeker en dat doet ze dan ook… althans die indruk wekt ze. Bewijzen hebben we niet, want je moet niet alles geloven dat je op internet leest (of waar dan ook), maar we geven haar het voordeel van de twijfel. 😉 [NB. lees straks ook even onze footnote onderaan]

Caro Emerald geniet elke dag van champagne?

“Come quickly, I’m tasting the stars.”
– Dom Pérignon

Ja, Dom Pérignon hield van zijn sterretjes waarmee hij overigens de bubbels in de champagne bedoelde.

En de ster Caro Emerald houdt van… bubbeltjes.

Aan RTL Boulevard vertelde Caro dat ze elke dag met volle teugen geniet van haar internationale succes. En deze teugen zijn geen spreekwoordelijke teugen, want ze voegt eraan toe: “Ik heb elke dag champagne gedronken en elke dag geroepen dat ik op 1 stond”.

Kijk… en dat is hoe het moet. Vieren! Elke doorbraak, elke stap in de goede richting, en elke dag dat het je goed gaat. En daarom is Caro nu wat ons betreft een echte “Champagne Babe”.

Footnote: Toch eventjes via Twitter aan Caro vragen of het waar is…

 

 

En zo zie je maar hoe kranten elkaar kopiëren in de berichtgeving. De cruciale zinsnede “van die week” is gewoon weggelaten. Caro heeft gewoon een goede week lang elke dag champagne gedronken om haar succes te vieren.

De media over Caro Emerald

Als je ook eens goed de bloemetje buiten wilt zetten en iets te vieren hebt, doe het dan zoals Caro elke dag van de week. Je krijgt als je een doosje champagne bestelt (6 flessen) een leuke korting.

Hapjes bij Champagne
Champagne bestellen
Over de auteur

Barbara Kremers is gastronomisch levensgenieter met een voorliefde voor champagne. Ze is eigenaresse van champagnespeciaalzaak 'Champagne Babes' waar je de beste champagnes kunt bestellen, voor jezelf, als cadeau of als relatiegeschenk. ChampagneBabes wordt door haar klanten gemiddeld met een 9++ gewaardeerd.