085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Champagne on DemandNa de broodautomaat, frisdrankautomaat en snackautomaat hebben we eindelijk iets in stijl. Het enige probleem is dat het alleen nog te vinden is in het warenhuis Selfridges in Londen. Maar wat niet is kan komen. Het zou in elk geval helpen om champagne meer tussen de oren, en uiteindelijk over de tongen, te krijgen in dit kikkerlandje.

Een champagne automaat bij warenhuis Selfridges in Londen

Deze automaat is gevuld met Moët & Chandon Brut Impérial piccolootjes. Je weet wel.. van die lieve kleine bruisende flesjes champagne waar precies twee champagneglazen mee gevuld kunnen worden. Voor elk intiem momentje, spontane picnic, gepland champagne-ontbijtje, welkome meevaller, stapje in de goede richting of om als bedankje uit te delen.

Champagne automaat van Moet & Chandon bij Selfridges

Vooral de flesjes in dit champagnekleurige automaat lenen zich prima als cadeautje want ze zijn beplakt met kleine swarovski steentjes. Tot zover dus de geruchten dat Moët & Chandon haar luxury imago zou willen downsizen door haar product aan te bieden in de automatiek. Nee, stijl blijft altijd verbonden met champagne. En als het uit een automaat komt, dan wel met glitter en glam!

Alleen al het neerzetten van dit apparaat heeft voor Selfridges heel wat media-aandacht gegenereerd. De foto is een hot item op internet en mensen delen de foto enthousiast in de social media. Geloof dat er wel een markt voor is. 😉

Pin It on Pinterest

Share This