085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Champalicious Magazine

Digitaal magazine voor champagneliefhebbers. Een uitgave van ChampagneBabes & ChampagneBlog.

Verschillende keren per jaar verschijnt Champalicious Magazine met leuke champagneweetjes, informatieve nieuwtjes en productinformatie voor champagnefans. Het is géén commerciële “van-voor” prijslijst, maar natuurlijk zul je zo nu en dan wel een aanbieding kunnen tegenkomen.

Champalicious Magazine is gratis en wordt verzorgd door Barbara Kremers van Champagne Blog en Champagne Babes.

Inschrijven kun je doen via dit formulier. Je adres is veilig, wordt niet verkocht en je wordt niet gespamd. Uitschrijven is op elk moment mogelijk via een simpele muisklik.

BONUS:  eBoek over de veelzijdigheid van champagne

Brut champagne met oesters mag dan een klassieker zijn; er is zoveel meer om van te genieten! Bovendien kun je champagne ook bij het diner schenken. Dit eBoek geeft je meer informatie hierover.

Een overzicht van de onderwerpen in het gratis eBoek
 • Een handig spiekbriefje met de meest gebruikte champagnetermen.
 • Hoe je het beste een fles champagne kunt bewaren.
 • Hoe je een fles champagne open maakt.
 • Welke glazen het best zijn om optimaal te genieten van champagne.
 • Wat je nodig hebt voor een zelfgemaakt champagneontbijt.
 • Welke champagnestijl combineert met welke hapjes.
 • Suggesties voor snacks bij champagne.
 • Champagne aan de dinertafel.
 • Champagne bij het kaasplankje.
 • Mixen met champagne.
 • Champagne als cadeau.
Wat kan ik verwachten direct na aanmelding?
De inschrijfprocedure voor ‘Champalicious Magazine’ is zo opgezet dat je na aanmelding eerst een e-mail krijgt met het verzoek je aanmelding te bevestigen.
 
Het kan dus niet gebeuren dat iemand anders jou opgeeft. Je moet zelf toestemming geven en dat kan alleen vanuit je eigen mailbox. Zo weet ik zeker dat jij het bent.
 
Krijg je niet binnen een paar minuten zo’n mail, check dan je junkmail c.q. spamfolder. Vind je daar de mail? Markeer hem dan gelijk als ‘geen spam’, zodat de volgende mail wel gewoon in je inbox terecht komt. En vergeet niet op de link in de mail te klikken ter bevestiging van je inschrijving.
 
Je krijgt na je inschrijving (en bevestiging daarvan) binnen 24 uur automatisch mijn eBoek “Ontdek de veelzijdigheid van champagne” toegestuurd. Hierin vind je onder andere welke hapjes (en complete maaltijden) passen bij de verschillende champagnestijlen. De volgende ‘Champalicious Magazine’ verschijnt in je mailbox zodra deze editie is gemaakt.
 
Verder ontvang je regulier het Champalicious e-magazine met informatie over (nieuwe) champagnes en heerlijke vintages. Het verschijnt gemiddeld zo’n 24 keer per jaar, wat vaker in het hoogseizoen.
Krijg ik echt geen spam?
Nee. Ik heb net zo’n hekel aan spam als jij dus daar werken we echt niet aan mee. Je mailadres is veilig.
Om je gerust te stellen doe ik je hieronder een belofte: Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je ‘Champalicious Magazine’ toe te sturen met daarin de link naar het eBoek ‘Ontdek de veelzijdigheid van champagne’. Je wordt niet gespamd en je mailadres wordt niet aan derden verkocht.
Alle benodigde maatregelen zijn genomen, zelfs meer dan wettelijk nodig zijn.
Wanneer je geen mail meer wilt ontvangen kun je dat eenvoudig met een muisklik laten weten.
Meer details vind je in de privacy policy.

Wil je een abonnement op het Champalicious Magazine?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op.
We helpen je graag.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. We zullen je nooit spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden via de uitschrijflink onderaan elke e-mail.

Pin It on Pinterest

Share This