Champalicious Magazine

Champalicious – digitaal magazine voor champagneliefhebbers

Verschillende keren per jaar verschijnt Champalicious Magazine met leuke champagneweetjes, informatieve nieuwtjes en productinformatie voor champagnefans. Het is géén commerciële “van-voor” prijslijst, maar natuurlijk zul je zo nu en dan wel een aanbieding kunnen tegenkomen.

Champalicious Magazine is gratis en wordt verzorgd door Barbara Kremers van Champagne Blog en Champagne Babes.

Inschrijven kun je doen via dit formulier. Je adres is veilig, wordt niet verkocht en je wordt niet gespamd. Uitschrijven is op elk moment mogelijk via een simpele muisklik.

eBoek over de Veelzijdigheid van Champagne

BONUS: eBoek over de veelzijdigheid van champagne

Brut champagne met oesters mag dan een klassieker zijn; er is zoveel meer om van te genieten! Bovendien kun je champagne ook bij het diner schenken. Dit eBoek geeft je meer informatie hierover.

Ja, ik wil het Champalicous Magazine ontvangen!

In dit gratis eBoek vind je:

 • Een handig spiekbriefje met de meest gebruikte champagnetermen.
 • Hoe je het beste een fles champagne kunt bewaren.
 • Hoe je een fles champagne open maakt.
 • Welke glazen het best zijn om optimaal te genieten van champagne.
 • Wat je nodig hebt voor een zelfgemaakt champagneontbijt.
 • Welke champagnestijl combineert met welke hapjes.
 • Suggesties voor snacks bij champagne.
 • Champagne aan de dinertafel.
 • Champagne bij het kaasplankje.
 • Mixen met champagne.
 • Champagne als cadeau.

Wat je kunt verwachten na aanmelding

De inschrijfprocedure voor ‘Champalicious Magazine’ is zo opgezet dat je na aanmelding eerst een e-mail krijgt met het verzoek je aanmelding te bevestigen. Het kan dus niet gebeuren dat iemand anders jou opgeeft. Je moet zelf toestemming geven en dat kan alleen vanuit je eigen mailbox. Zo weet ik zeker dat jij het bent.

Je krijgt na je inschrijving (en bevestiging daarvan) binnen 24 uur automatisch mijn eBoek “Ontdek de veelzijdigheid van champagne” toegestuurd. Hierin vind je onder andere welke hapjes (en complete maaltijden) passen bij de verschillende champagnestijlen. De volgende ‘Champalicious Magazine’ verschijnt in je mailbox zodra deze editie is gemaakt.

Verder ontvang je regulier het Champalicious e-magazine met informatie over (nieuwe) champagnes en heerlijke vintages. Het verschijnt gemiddeld zo’n 12 keer per jaar, wat vaker in het hoogseizoen.

Twijfel je nog?

Ik heb net zo’n hekel aan spam als jij en misschien nog wel meer! Om je gerust te stellen doe ik je hieronder een belofte:

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je ‘Champalicious Magazine’ toe te sturen met daarin de link naar het eBoek ‘Ontdek de veelzijdigheid van champagne’. Je wordt niet gespamd en je mailadres wordt niet aan derden verkocht. Wanneer je geen mail meer wilt ontvangen kun je dat eenvoudig met een muisklik laten weten. Meer details lees je in de privacy policy (zie link op deze pagina).

Klik hier om je aan te melden »