085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Disclaimer

Door mijn blog te laden, bezoeken, lezen dan wel te reageren op artikelen stem je in met deze disclaimer. De disclaimer is van toepassing op alle artikelen en pagina’s op www.champagneblog.nl.

Voor wie?

Dit is een educatief en informatief online magazine voor champagneliefhebbers en alle mensen die meer willen weten over champagne. Door meer te weten over champagne ga je deze mousserende wijn beter op waarde schatten en geniet je meer. Precies zoals een schilderij of oud gebouw ook meer tot de verbeelding spreekt als je de historie en de context kent.

Door dit blog te volgen geef je aan 18 jaar  of ouder te zijn. De content op dit blog is dan ook alleen bestemd voor personen van 18 jaar of ouder en dient niet doorgestuurd te worden naar of op andere wijze beschikbaar gesteld worden aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Op de blog zelf vinden géén commerciële transacties plaats. Je kunt wel via links naar externe websites terecht komen op plaatsen waar je wel champagne en aanverwante artikelen (zoals boeken en glazen) kunt kopen.

Beperkte aansprakelijkheid

Ik besteed aandacht en zorg aan de inhoud van deze website. Ondanks dat is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zal ik de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Ik ben niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Kom je zaken tegen, in de artikelen of in de comments van derden, die je verwijderd wilt zien dan kun je contact met mij opnemen. Ik kan eventueel de gewenste passage aanpassen of verwijderen.

Ik mag de inhoud van deze site op elk gewenst moment veranderen of verwijderen.

Deze website linkt ook naar andere websites, waar mogelijk andere regels gelden. Ik ben niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en websites waarnaar ik verwijs.

Bij de blogartikelen vind je altijd de datum van publicatie en/of een update-datum. Dit is van belang omdat de champagne waarover geschreven wordt bijvoorbeeld bij de reguliere kanalen uitverkocht kan zijn tegen de tijd dat je het artikel leest.

Reageren op artikelen

Wanneer ik een mening geef is het altijd mijn persoonlijke mening en/of een weergave van mijn ervaringen. Het staat iedereen vrij om op de artikelen te reageren. Ik ben niet verantwoordelijk voor de daden van bezoekers. Wanneer je wilt reageren op een artikel moet je je houden aan de spelregels. Doe je dat niet dan kan ik je reactie verwijderen van mijn blog of deze op bepaalde punten aan te passen waar de regels worden overtreden.

De mogelijkheid tot reageren wordt uit gezet op oudere blogartikelen.

Spelregels

  • Alle tekst die je gebruikt is uniek en van jou. Je schendt geen auteursrecht.
  • Je gebruikt geen computercode en geeft je mening of bijdrage weer in gewone tekst.
  • Je gaat niet onomstotelijk reclame maken voor jouw bedrijf zonder waarde toe te voegen in jouw bericht. Je houdt je verre van link spam en comment spam.
  • Wanneer je je mening geeft onderbouw je die met argumenten.
  • Je blijft netjes, roept niet op tot vandalisme en schrijft geen racistische of discriminerende reacties of anderszins beledigende of smakeloze tekst.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij mij. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van mij, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Citaatrecht

Een uitzondering op de voorgaande paragraaf is het citaatrecht volgens artikel 15A van de Auteurswet. Wanneer je citeert is toestemming vooraf niet nodig, maar er zijn wel voorwaarden. Zo moet altijd de bron (Champagne Blog) worden vermeldt via een reguliere herkenbare en klikbare link naar deze website.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op.
We helpen je graag.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. We zullen je nooit spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden via de uitschrijflink onderaan elke e-mail.

Pin It on Pinterest

Share This