085.06.53.751 info@champagneblog.nl
Bjork

Bjork (Guety/Flickr/CC BY 2.5)

Vlak na de release van de Dom Pérignon 2006 vintage werd ook de nieuwe Limited Edition onthuld. Hiervoor werkt Dom Pérignon steeds samen met een bekend artiest en deze keer is dat Björk Guðmundsdóttir.

De eigenzinnige zangeres uit het land van vulkanen en geisers heeft samen met muziekvideo-editor Chris Cunningham het ontwerp gemaakt voor de fles en geschenkdoos van de Dom Pérignon vintage 2006.

Bjork in zwanenjurk

Pulicciano/Flickr/CC BY-SA 2.0

Bij iemand als Björk is de voornaam alleen genoeg om haar te herkennen. Maar mocht je geheugen een opfrissertje nodig hebben: Björk brak door met haar single ‘Human Behavior’ afkomstig van het album ‘Debut’. Een ander bekend nummer is ‘It’s Oh So Quiet’, en er volgden nog velen. Niet alleen haar muziek is apart en zeer herkenbaar Björk; dat geldt ook voor haar kledingkeuze. Zo  verscheen ze in een geruchtmakende zwanenjurk op de Academy Awards.

Meningen kunnen verschillen of je het nu mooi vindt of niet, maar dat is niet waar het over gaat. In 2015 werd Björk opgenomen in de prestigieuze Time 100 lijst in de “Icons” sectie, als één van de meest invloedrijke personen ter wereld.

“As an artist, she’s always on the edge of everything, but it’s not trendy because even when she is working with the latest technology, fashion, images or sounds, she is always offering her own, deeply personal world.” — Marina Abramovic

Dát is waar het om gaat. Dat je de moed hebt om altijd jezelf te zijn. Zoals Björk.

From Earth to Heart Limited Edition

Dom Perignon X Bjork

Dom Perignon X Bjork “From Earth to Heart” geschenkeditie

Dit jaar laat de zangeres haar fantasie los op de 2006 vintage. Haar ontwerp kreeg de naam “From Earth to Heart”.

In het design zie je een groene laserachtige lichtstraal die van bovenaf zo het hart van de fles doorklieft en dan wordt tegengehouden door het schild op de fles.

Het ziet er nog mooier uit als je de geschenkdoos opent want… het is een uitvouwbare laserstraal. 😉

“Dom Perignon 2006 has a generous aromatic ripeness. Juicy and opulant and sings of the uncharacteristically hot and sunny july and september months in 2006”  — Richard Geoffroy, Chef du Cave

Bjork X Dom Perignon 2006 limited edition

De Dom Pérignon 2006 is – zolang de voorraad strekt – te bestellen bij Champagne Babes en Exclusive Drinks.

Pin It on Pinterest

Share This