085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Jay Z en Armand de Brignac champagneArmand de Brignac, de luxe champagne in de opvallende flessen, heeft een nieuwe eigenaar. Hem voorstellen is nauwelijks nodig want het is Shawn Corey Carter, beter bekend als de hiphop rapper Jay Z. Hij is tevens ondernemer en de echtgenoot van Beyoncé.

We wisten natuurlijk al langer dan Jay Z een enorme voorliefde heeft voor Armand de Brignac champagne. De grootste fles Armand de Brignac (de Midas van 30 liter) was hem nog niet groot genoeg kennelijk.

En als je dan toch geld genoeg hebt — zijn vermogen wordt geschat op 520 miljoen dollar — dan doe je gewoon een bod…

op de hele “Ace of Spades” business!

Jay Z en Armand de Brignac

Hieronder zie je een muziekvideo van Jay Z voor wie hem toch nog niet kent. In dit nummer ‘Show Me What You Got’ zie je een hoop bling-bling en vanaf 3:00 komt ook de Armand de Brignac ‘Ace of Spades’ champagne voorbij, nadat eerst Cristal (*) wordt afgeserveerd.

Chique Armand de Brignac champagne

Verklaring van Sovereign Brands (de voormalige eigenaar)

Vandaag, 5 november 2014, verklaarde Sovereign Brands vanuit New York dat ze haar belang in Armand de Brignac heeft verkocht aan Shawn “JAY Z” Carter. 

Yvonne Lardner, woordvoerder van Sovereign Brands vertelt:

“We are extremely proud of what we built with Armand de Brignac.  In less than eight years since it was first released, the brand became a must-have item at every top nightclub in the world and scored better among wine critics than some of the world’s most famous luxury Champagne marques.  To establish an iconic, credible high-end Champagne in such a short period of time is something truly remarkable.”

“Jay Z made us an offer we simply couldn’t refuse”, zullen de woorden zijn geweest van Sovereign Brands. Over de hoogte van het fabuleuze bod worden geen uitspraken gedaan. Laten we het maar houden op ‘héééél veel’.

Barbara op bezoek bij Armand de Brignac

Bronnen: The Drinks Business, ANP Pers Support

Wil je ook eens proeven waar het nu om gaat?

Bestel Armand de Brignac champagne veilig en gemakkelijk online.

(*) Met Cristal is helemaal niets mis. Het is de prestige champagne van Louis Roederer. Het was alleen in die tijd het geval dat het merk de associatie met rap niet zo passend vond. Rap en de glimmend gouden Ace of Spades flessen is natuurlijk ook een betere combi.

Pin It on Pinterest

Share This