085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Krug met misthoornEen tevreden snorrend geluid in de lucht, dat was voor mij altijd het geluid van de zomer. Het waren de kleine eenmotorige vliegtuigjes voor twee of vier personen die in de lucht lekker aan het toeren waren.

Waar ik nu woon hoor je dat zelden, maar… ik heb al jaren een nieuw geluid voor de zomer. Het gaat als volgt: open een fles champagne, laat de kurk niet knallen maar zorg voor een sensuele zucht. Zachtjes. Neem een paar champagneflutes en schenk de champagne in. Wacht even tot de mousse wegtrekt. Nog een scheut erbij. En dan… luister je. Voila! Het geluid van de zomer. ūüėÄ

Krug Sounds

Of champagnehuis Krug ook deze gedachte had weet ik niet, maar in elk geval wilden ze dit mooie geluid benadrukken en versterken. Zodat jij ook bij het fijne geluid van exploderende bubbels stilstaat, als je dat niet al deed.

Op de foto hieronder zie je de Krug Grande Cuv√©e box cadeauset met twee kristallen Riedel champagneflutes uit de ‘Joseph’ collectie. Opvallend is de porseleinen sculptuur die eruit ziet als een misthoorn van een¬†miniatuurschip. Dat is de geluidsversterker!

Krug champagne kado met flutes en misthoornIonna Vautrin, een Franse ontwerpster, die eerder de ‘Wallpaper Design Award’ won voor een Foscarini bureaulamp is verantwoordelijk voor het design. Ze ontwierp de schelp van Limoges porselein en ook de decoratie van de geschenkbox zelf is van haar hand.

De Krug champagne zelf is ook als een prachtige symfonie. Waar champagne wel de koning der wijnen wordt genoemd is Krug de koning onder de champagnes. Alle champagnes van dit huis zijn prestige champagnes en worden in kleine oplages gemaakt.

Krug versterkt het geluid van de zomer

Krug Sounds champagnecadeau

Zet de porseleinen schelp op een gevulde champagneflute en het geluid van de champagnebubbels wordt versterkt.

ZOMER in hoofdletters dus en kunnen we dat even goed gebruiken op deze koude regenachtige dagen!

Krug champagne bestellen¬†¬Ľ

Meer lezen over Krug¬†champagnes¬†¬Ľ

Pin It on Pinterest

Share This