085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Dom Pérignon heeft haar samenwerking met de Duitse kunstenaar Michael Riedel bekend gemaakt. Met deze samenwerking komt een dynamisch visueel universum tot stand dat perfect de harmonieuze energie en de unieke smaak van de vintage champagens van Dom Pérignon vertolkt.

Metafoor voor het verstrijken der tijd

Riedel staat bekend om zijn affiniteit voor transformatie. Met de D en de P uit de naam van het champagnehuis creëerde hij een poëtisch metafoor voor het verstrijken van de tijd. Hij deed dit door een complexe gelaagdheid van de twee letters op zowel de verpakking als de labels te ontwerpen.
Michael Riedel xx Dom Perignon

Limited Editions nu te koop

Update: 17 november 2016

Dom Perignon Michael Riedel Vintage Blanc 2004 Limited EditionDe eerste Limited Edition is de Dom Pérignon Vintage 2006 Blanc by Michael Riedel.

Dit is een beperkt leverbare eindejaarsgeschenkeditie. Je kunt hem nu bestellen bij Champagne Babes, maar op = op dus wacht niet langer.

Dom Perignon x Michael Riedel bestellen »

Dom Perignon Michael Riedel Vintage Rose 2004 Limited EditionHet tweede ontwerp is de Dom Pérignon Vintage 2004 Rosé Limited Edition by Michael Riedel.

Nog exclusiever dan de vorige dus kijk of je hem nog kunt bestellen bij Champagne Babes, want ook hier geldt weer op = op.

Dom Perignon Rose x Michael Riedel bestellen »

P2 Monolith

Het meest verbluffende resultaat is de P2 Monolith, een gedurfd kunstwerk van marmer met binnenin een fles Dom Pérignon P2 1998… de ultieme Dom Pérignon champagne!

Wat maakt de P2 1998 tot de ultieme Dom Pérignon?

Als je hem hebt geproefd weet je het. Klik hier om meer te lezen over deze bijzondere extra lang gerijpte vintage champagne.

Meer over de P2 1998 »

P2 1998 bestellen »

Michael Riedel x Dom Pérignon bestellen »

Eerder werkte D.P. samen met Jeff Koons, Iris van Herpen, Björk en nog vele andere artiesten.

Bron: DomPerignonOfficial @Instagram

Pin It on Pinterest

Share This