085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Vind je het geen beauty? De speciale Urban Jungle-editie van Moët & Chandon Nectar Impérial heeft een exotisch uiterlijk en is een echte eyecatcher. In het speelse, tropische ontwerp lijken de kleuren te transformeren voor je ogen.

Nectar Urban Jungle champagne van Moet & Chandon

Moët Nectar Impérial is gebouwd rond de structuur van pinot noir met een demi-sec dosering die een weelderige maar toch frisse zoetheid biedt. Een rijke en levendige champagne. Deze fles is een unieke eyecatcher die alles wat te wensen valt aan de verbeelding over laat.

De Nectar Impérial is een demi-sec champagne met een groot aandeel Pinot Noir en een dosage tussen de 40 en 45 gram suiker per liter. Dat maakt hem lichtzoet, zacht en sensueel. De kleur is brutaal geel met gouden highlights. In de neus aroma’s van exotische vruchten zoals mango, abrikoos en ananas met een hint van vanille. Hij smaakt verrukkelijk. De aanwezigheid van gekonfijt fruit en honing is duidelijk.

Het is een champagne als een snoepje, maar zeker niet te zoet. Eerder gastronomisch en erg goed te combineren met diverse hapjes en spijzen. Denk aan zalm in zoetzure saus, foie gras, blauwaderkaasjes, zachte romige koemelkkaasjes, geel fruit zoals gegrilde ananas of een mango sorbet op smaak gebracht met gember en peper, de snoeperige smaak van noga en toffee maar denk zeker ook aan kruidige Indiase curryschotels met saffraan of Chinese schotels met cashewnoten of macademia noten.

Bestel de Urban Jungle Limited Edition bij Champagne Babes of Exclusive Drinks. Beide zijn champagnespeciaalzaken met een gemiddelde klanttevredenheid boven de 9,6. Je bent er in goede handen.

Pin It on Pinterest

Share This