085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Jean Paul Gaultier x Piper HeidsieckEn weer heeft Jean Paul Gaultier een spannend ontwerp gemaakt voor de non-vintage brut champagne van Piper-Heidsieck. In 1999 werd de fles gehuld in een rood korset en nu mag deze zich vertonen in zwart latex in visnetkousen.

Franse cancan champagnefles

Het burlesque karakter wordt versterkt door het rode masker en het kleine zwarte strikje dat de fles siert. Het kleurgebruik, ingetogen mat zwart met vlammend rood, maakt het helemaal af. Wat een eyecatcher en wat een uitstraling!

Jean-Paul Gaultier, bekend van modehuis Hermès, greep wederom terug naar gaas en latex om de verleidelijke kant van Parijse vrouwen te schetsen. Het is de Franse cancan die ook de inspiratie was voor het rode maskertje dat mysterie en passie toevoegt aan het design.
Piper Heidsieck Jean Paul Gaultier champagne

Een verleidelijk cadeau met heerlijke inhoud

Hiermee kun je wel aankomen als je een cadeau zoekt met een spannend randje waar je ook nog eens heerlijk met zijn tweetjes van kunt genieten. De champagne – gaat het daar uiteindelijk niet om – is een smaakvolle blend van voornamelijk blauwe druiven (55% Pinot Noir en 30% Pinot Meunier) aangevuld met 15% Chardonnay. En toch… dit is wel echt een fles die je nadat je de bubbels hebt genoten bewaard.

Pin It on Pinterest

Share This