085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Privacy Policy

Over hoe ik op een veilige manier om ga met de gegevens van websitebezoekers.

De werking van deze website is alleen mogelijk met de nodige techniek achter de schermen. Op deze website kun je namelijk naast artikelen lezen over champagne verschillende dingen doen.

Je kunt artikelen delen via de sociale media buttons, je kunt commentaar achterlaten bij de artikelen en je kunt je inschrijven om automatisch artikelen per e-mail te ontvangen. Hierbij laat je gegevens achter en daarover gaat deze privacy policy. We waarderen namelijk het vertrouwen dat je in Champagneblog.nl stelt en willen je laten weten dat we uiterst zorgvuldig zullen omgaan met jouw gegevens. Gewoon zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Dat betekent dat we je persoonlijk gegevens niet doorverkopen of analyseren en ons houden aan de regels van de Wet Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). Door gebruik te maken van deze website geeft je aan het privacy beleid te accepteren.

Kortom, Champagneblog.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dat even in het kort. De lange versie vind je hieronder.

Champagne Blog wordt beheerd door Barbara Kremers. Eigenaresse van Champagne Babes, KvK 30244167.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkregen. Champagneblog.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Beveiliging persoonsgegevens
Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik op ChampagneBlog.nl verwerk.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Dit maakt het mogelijk je vraag of verzoek te beantwoorden. Mijn mailprovider is Google Suite.

Hosting

Deze website wordt gehost door YourHosting.

Nieuwsbrief en mailings

Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief gebruik ik je naam en e-mailadres om je te informeren over nieuwe champagnes, speciale aanbiedingen en tijdelijke acties vanuit mijn webshop Champagne Babes. Momenteel gebruik ik het programma MailChimp voor het versturen van  de Champalicious nieuwsbrief. MailChimp is een Amerikaans bedrijf, maar is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Je e-mailadres wordt alleen met je expliciete toestemming (dubbele opt-in) toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wanneer je ingaat op een commerciële aanbieding in de nieuwsbrief dan kan ik meten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

WordPress plugins

Op deze website draait een plugin die blogcomments kan identificeren als spam en in de spamfolder plaatsen. Hierbij wordt het IP-adres gebruikt om herhaaldelijk misbruik te kunnen herkennen. Ook wanneer iemand probeert in te loggen als administrator op de login-pagina wordt het IP-adres vastgelegd. Na meerdere mislukte pogingen wordt vervolgens dat adres geblokkeerd.

Google Analytics
Ik meet bezoekersaantallen, per tijdsperiode, per pagina, per product, per browser etc om inzicht te krijgen in het gebruik van mijn blog. Gegevens over het gebruik en de feedback die ik krijg van bezoekers helpt mij om de blog verder te ontwikkelen en te verbeteren. Ik heb Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld (‘gegevens delen’ is uitgezet). Google is een Amerikaans bedrijf, maar is gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Ook heb ik met Google een bewerkersovereenkomst gesloten.
Social Media
Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst: Facebook, LinkedIn, Twitter en Google Plus.

Cookies

Champagneblog.nl maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. Deze site gebruikt geen cookies die jou persoonlijk herkennen. De informatie wordt anoniem verzameld om de gebruikerservaring van deze website te verbeteren.

Wij hebben geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen en de gegevens die we via Google Analytics verkrijgen zijn niet tot individuele personen herleidbaar. We hebben Google geen toestemming gegeven om de gegevens te gebruiken voor andere Google diensten. Zij zullen deze alleen met derden delen wanneer ze hiertoe wettelijk verplicht worden.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services (zoals bijvoorbeeld de social media buttons), op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Blogcomments

Wanneer onze bloggers een mening geven is het altijd hun persoonlijke mening en/of een weergave van hun ervaringen. Het staat iedereen vrij om inhoudelijk op de artikelen te reageren. Onderaan de artikelen is het mogelijk voor bezoekers om een reactie achter te laten. Reacties die voldoen aan de spelregels worden doorgeplaatst. Wanneer je via een blogcomment geen inhoudelijke bijdrage plaatst maar alleen wilt wijzen op een type- of spellingfout dan ontvang je een persoonlijk bedankje, maar wordt je comment niet onder het artikel geplaatst.

Spelregels voor de blogcomments:

  • Alle tekst die je gebruikt is uniek en van jou. Je schendt geen auteursrecht.
  • Je gebruikt geen computercode en geeft je mening of bijdrage weer in gewone tekst.
  • Je gaat niet onomstotelijk reclame maken voor jouw bedrijf zonder waarde toe te voegen in jouw bericht. Je houdt je verre van link spam en comment spam.
  • Wanneer je je mening geeft onderbouw je die met argumenten.
  • Je blijft netjes, roept niet op tot vandalisme en schrijft geen racistische of discriminerende reacties of anderszins beledigende of smakeloze tekst.

Website van derden

Wees je er van bewust dat Champagneblog.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Deze verklaring is dan ook niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens daar gebruik van te maken.

Affiliate disclosure

Op deze website kun je niets kopen, maar je kunt wel verwijzingen aantreffen naar websites die dat wel doen (zoals mijn eigen webshop Champagne Babes). Maar ook kun je links aantreffen naar andere webwinkels. In sommige gevallen kunnen zij – na een geslaagde verkoop – mij hier een commissie voor geven. Dit is altijd een laag percentage van het totaalbedrag en voor jou is de prijs nooit hoger dan wanneer je het rechtstreeks had gekocht. ChampagneBlog is aangemeld bij Bol.com en TradeTracker als affiliate partner.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Bezwaar en/of vragen?
Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Champagne Blog, dan kun je contact met mij opnemen. Ik helpen je als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen.
Je hebt op grond van de wet het recht mij te vragen je eigen gegevens in te zien, onjuiste gegevens te laten corrigeren, in bepaalde gevallen deze te laten verwijderen, afschermen en daartegen bezwaar te maken. Bij het gebruik van je gegevens voor direct marketing heb je altijd het recht van bezwaar.
Als je je gegevens wilt verwijderen, verzoeken ik je dat te laten weten via e-mail. Ik zal je tijdig laten weten of ik aan je verzoek kan voldoen. In sommige gevallen kan ik een bepaald verzoek weigeren, bijvoorbeeld wanneer dit ingaat tegen de bewaarplicht van De Belastingdienst.
In het geval je het niet eens bent over hoe ik je persoonsgegevens verwerk en je komt er niet uit met mij, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Kan deze privacyverklaring veranderen?
Ja. Deze privacyverklaring is van 25 april 2018. Ik behoud mij het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

Feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen.

Heb je andere vragen, loop je tegen een fout of onduidelijkheid aan of zie je andere verbeterpunten? Laat het mij dan ook weten.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op.
We helpen je graag.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy policy. We zullen je nooit spammen. Je kunt je eenvoudig afmelden via de uitschrijflink onderaan elke e-mail.