085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Veuve Clicquot Lovely Bubbly schoenen

Loop weg in Veuve Clicquot’s Lovely Bubbly schoenen

Charlotte Olympia, een Britse accessoire-ontwerpster, heeft een nieuwe schoenencollectie gelanceerd. We besteden er eventjes aandacht aan op champagneblog, omdat deze elegante schoenencollectie – met de naam “Lovely Bubbly” – speciaal ontworpen is voor het champagnemerk Veuve Clicquot.

De Lovely Bubbly collection

Charlotte liet zich inspireren door dit merk, de nummer 2 van de wereld qua verkoopvolumes, en dat zie je terug aan de huisstijlkleuren. Het vrolijke “Yellow Label” geel van de brut champagnes en het zachte roze van de Veuve Rosé cuvées komt terug in de ontwerpen. En natuurlijk ook wat glitters die de feestelijk bruisende bubbeltjes in de champagne symboliseren. De lijn is ontworpen met het stijlvolle Veuve Clicquot Polo Classic evenement in gedachten.

De sandaaltjes die we rechtsboven hebben afgebeeld zijn het model “Isadora” met stilettohakken van 14,5 cm en een plateau van 3,5 cm (de hakken voelen dus wat lager aan bij het lopen… gelukkig). De prijs van zo’n paar gelimiteerde schoenen is gelijk aan bijna 20 flessen Veuve Clicquot Yellow Label champagne, maar dan heb je ook wat.

Veuve Clicquot Lovely Bubbly Collectie

Behalve sandaaltjes, ballerina’s en pumps heeft Charlotte Olympia ook een aantal clutches ontworpen om een vleugje “bubbly” toe te voegen aan je outfit.

Charlotte Olympia Champagne Clutch

De limited edition collectie is vanaf gisteren te bestellen in de online shop van Charlotte Olympia en bij Harrods.

 

Pin It on Pinterest

Share This