085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Taittinger's FIFA champagne voor het WK in BrazilieHet is bijna zover, straks speelt Nederland [*] de eerste wedstrijd in de knock-out fase van het WK voetbal 2014.

Het is erop of eronder.

Maar wat het ook wordt… je hebt champagne nodig! šŸ˜€

Officiƫle FIFA-champagne

De 2014 FIFA World Cup heeft dan ookĀ een officiĆ«le champagne. Ze werken exclusief samen met champagnehuis Taittinger datĀ een WK-editie van de Brut RĆ©serve heeft uitgebracht.

Het is de eerste keer in de geschiedenis dat de FIFA een champagnemerk als officiĆ«le champagne aanwijst.Ā Tijdens de grote evenementen in de FIFA-agenda zul je nu alleen Taittinger champagne aantreffen in de VIP en VVIP gebieden. En in Rio de Janeiro vind je een House of Taittinger.

“Excellence of a sport, excellence with a ball, excellence of bubbles. The ambition of our House is to shine at the highest level.” – Pierre-Emmanuel Taittinger

Champagnehuis Taittinger was nietĀ onbekend met voetbal. ZeĀ verbonden zich eerder aan de voetbalclub in de Reims (de hoofdstad van Champagne) en bouwde aan partnerships met diverse Europese clubs.

Winst of verlies voor oranje… altijd champagne!

Wat zal het worden vanavond? In elk geval kun je de champagne alvast koud leggen.

ā€œIn victory we deserve it, in defeat we need it.ā€ – Winston Churchill

ā€œI drink Champagne when I win, to celebrate . . . and I drink Champagne when I lose, to console myself.ā€Ā – Napoleon Bonaparte

[*] Update zondag 20:03: Zo smaakt het toch het lekkerst šŸ˜€ Op naar de kwartfinale!

Pin It on Pinterest

Share This