085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Uitnodiging 35e Prix Veuve Clicquot in 2016De Veuve Clicquot Business Woman Award 2016 is gewonnen door Vivienne van Eijkelenborg.

Het was alweer de 35e Prix Veuve Clicquot die werd uitgereikt op 21 maart in Grand Hotel Huis ter Duin. Zoals elk jaar wordt een succesvolle zakenvrouw in het zonnetje gezet. De prijs werd uitgereikt door Annemarie Jorritsma Voor het eerst was ook H.M. Koningin Máxima aanwezig bij deze feestelijke happening.

Wie is Vivienne van Eijkelenborg?

Links: Maxima Rechts: Vivienne van EijkelenborgVivienne is CEO en eigenaar van Difrax BV, dat door haar ouders is opgericht in 1967. Difrax is uitgegroeid tot Nederlandse marktleider in babyartikelen zoals babyflessen en fopspenen, maar heeft ook gezorgd voor allerlei innovaties in dit segment waaronder de handsfree borstkolf.

Niet zomaar flessen en spenen trouwens, maar zoals zij zegt “een fashionable design dat betovert en verovert”.

Net zoals Nicole Barbe Clicquot Ponsardin vertoont ook Vivienne van Eijkelenborg moed, doorzettingsvermogen en innovatiekracht. Difrax is inmiddels actief in 25 landen, van Frankrijk tot China en daarbij is de belangrijkste les die Vivienne heeft geleerd te leren omgaan met tegenslagen zonder je optimisme te verliezen, te denken in oplossingen in plaats van problemen, te durven vragen, durven kiezen en durven delen.

Je vindt de volledige tekst van haar speech op www.viviennevaneijkelenborg.com.

Meer artikelen over Veuve Clicquot »

Pin It on Pinterest

Share This