085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Vandaag werd in Noordwijk de 33e Prix Veuve Clicquot, de Business Woman of the Year Award uitgereikt. Vorig jaar was het Heleen Dura- Van Oord die de titel ‘Zakenvrouw van het jaar‘ mocht dragen en zij draagt nu het stokje over.

Ria Joosten – van Dijck Zakenvrouw van het jaar 2014

Vanavond knalt de champagne voor Ria Joosten – van Dijck. Zij mag zich nu ‘Zakenvrouw van het jaar 2014’ noemen. Eerder dit jaar won deze Limburgse zakenvrouw al de titel ‘Meest Markante Horecaondernemer van Nederland’.

Ria Joosten Zakenvrouw van het jaar 2014 Prix Veuve Clicquot

Klik hier om Ria Joosten via Twitter te feliciteren

Ria Joosten heeft haar eigen cateringbedrijf dat onder haar naam en met 140 medewerkers opereert in het Limburgse Neer. Ze doet dat al sinds 1979. Het bedrijf omvat naast catering & evenementenorganisatie ook een drietal eigen locaties in Neer voor vergaderen, feesten en overnachten t.w. ProefLokaal Limburg, De Braampeel en AandeHammermolen.

Hieronder kan kon je een interview met haar bekijken en beluisteren.

De video is helaas niet meer beschikbaar.

Van harte gefeliciteerd Ria!

Over de Prix Veuve Clicquot

De Prix Veuve Clicquot werd in het leven geroepen als eerbetoon aan Madame Clicquot, de vrouw die champagnehuis Clicquot wereldwijd op de kaart heeft gezet en zo groot heeft gemaakt. De Prix Veuve Clicquot wordt elk jaar georganiseerd in 18 landen en sinds 1981 ook in Nederland. De prijs dient ter stimulatie van vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk management.

Pin It on Pinterest

Share This