085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Armand de Brignac Midas RoseArmand de Brignac, een bijzonder opvallend champagnemerk, heeft weer een primeur. Het allergrootste formaat champagnefles, de Midas (of Melchizedek) van 30 liter, bestaat nu ook voor de Armand de Brignac Rosé champagne. Begin dit jaar gingen de geruchten al dat de Brut Gold Midas een roze zus zou krijgen en nu is ze er dan. Zeer exclusief! De allereerste rosé Midas zal worden ontkurkt op Hakkasan Las Vegas in het MGM Grand Hotel & Casino.

Rosé record

Met deze nieuwe fles verslaat Armand de Brignac haar eigen record. Tot voor kort was de grootste rosé champagne ooit geproduceerd de eigen Nebukadnezar van 15 liter. En waar in de 100 meter sprint een wereldrecord al kan sneuvelen op een honderdste van een seconde, houdt Armand de Brignac het nieuwe record veilig door de inhoud van de Nebukadnezar gewoon maar te verdubbelen.

Een champagneflute inschenken is echt teamwork

Een Midas is een fles van een meter hoog, een omtrek van 84 centimeter en gevuld met 30 liter champagne. Zo’n fles weegt ongeveer 45 kilo en je kunt dus onmogelijk in je eentje een champagneflute inschenken zonder daarbij te knoeien. Perfect dus eigenlijk voor teambuildinguitjes waarbij je leert samenwerken ;-).

En bij zo’n teambuildinguitje kun je gelijk de partners uitnodigen van alle medewerkers want de inhoud van een Midas staat gelijk aan wel 40 gewone flessen champagne. Daar kun je 240 champagneflutes genereus mee vullen. Het zou wel een extreem luxe teambuildinguitje worden, maar als we eenmaal uit de crisis zijn hebben we natuurlijk ook wel wat te vieren… toch?

De prijs van één zo’n flesje champagne zal wel rond een ton uitkomen gokken we. Maar houd dat geld maar in je zak want de fles is nog niet te koop in Nederland. Alhoewel, als het brand hebben we wel een mooie suggestie want voor hetzelfde geld heb je de hele Dynastie Collection van dit champagnemerk. Dat is een collectie van 9 gouden flessen met een totale inhoud van 109 gewone champagneflessen. En ook de Midas Brut Gold heb je er dan bij.

Armand de Brignac champagne proeven

Armand de Brignac Dynastie CollectionAls je je bedenkt dat een gewone fles van deze “Ace of Spades” champagne al rond de 300 euro kost dan weet je… dit is een champagne die niet iedereen zal drinken. Maar dat neemt niet weg dat velen nieuwsgierig er naar zijn.

Eigenlijk wil je het gewoon weten toch? Hoe smaakt dat nu?

En dat kan!

Je kunt een glas van deze champagne gaan proeven in het ‘House of Limiteds’ op de ‘Masters of LXRY 2013‘, voorheen wel bekend als “de miljonairfair”. Dit is een jaarlijkse beurs in de RAI in Amsterdam waarbij allerlei luxe merken zich presenteren. Een kaartje kost € 25 dus miljonair hoef je er niet voor te zijn om binnen te komen.

Pin It on Pinterest

Share This