085.06.53.751 info@champagneblog.nl

Wat een stemmingmakerij is er toch altijd rondom het luxe champagnemerk Armand de Brignac. Niet dat zij er iets aan kunnen doen; het is de (social) media die het creëert en de talloze blogs en nieuwssites die het dan weer klakkeloos overnemen.

Nu zou Beyoncé een fles van 20.000 dollar in bad hebben laten leeglopen.

En iedereen vindt daar wat van.

Stoer doen met Armand de Brignac champagne

[…] een fles Armand de Brignac. Flessen van de sjampoepelsoort doen volgens kenners al gauw “300 tot honderdduizenden dollars.” – Spitsnieuws

“[…] niet zomaar een flesje, maar eentje met een waarde van 18.000 euro.” – Metronieuws

Een paar dingen daarover:

Armand de Brignac Brut Rose champagne

Nu slechts 375 euro bij Champagne Babes

#1 Het is een dure champagne, maar niet zó duur als sommigen beweren

Zo’n fles Armand de Brignac Rosé kost helemaal geen 20.000 dollar. Misschien alleen wanneer je je in een hele foute club laat oplichten, maar vanuit je huis bestel je deze rosé champagne gewoon voor 375 euro. Niet dat het een goedkope champagne is, maar verre van 20.000 dollar.

Zwaar overdreven dus allemaal die prijzen. Er zijn wel hele dure – grote – flessen Armand de Brignac, maar die hou je als vrouw niet zo eventjes vast als Beyoncé op de foto. De 30 liter versie bijvoorbeeld kost zo’n 50.000 euro (dus nog steeds niet de tonnen die wel eens op internet worden genoemd).

Kortom… diverse online media (o.a. kranten als Spits en Metro) papegaaien elkaar na zonder ook maar iets te doen aan fact-checking.

Je kunt dit heel goed zien via BuzzCovery.com:

Beyonce giet champagne van 18000 euro in bad

#2 Is het echt of suggestie? Roze champagne of gewoon water?

Je kunt natuurlijk eerst prima genieten van een paar glaasjes Armand de Brignac in je bubbelbad. Met een vriendin een videootje opnemen voor een nieuw nummer. Of gezellig samen proosten en terug kijken op je concerten en het bijzondere champagnehuis dat je man onlangs heeft gekocht.

En daarna… puur voor de lol… vul je de lege fles met water, kijk je stoer of ondeugend de camera in en laat je hem zo leeglopen. Even posten op Twitter en wachten wat losbarst.

#3 Heel veel publiciteit voor weinig

Het lijkt allemaal in scene gezet en met zwaar overtrokken reacties tot gevolg. In elk geval heeft ze nu heel veel aandacht gekregen voor de release van het nieuwe nummer “Feeling Myself” samen met Nicki Minaj. De video lekte naar YouTube (is er inmiddels alweer afgehaald), maar deze foto ging viraal op Twitter en heeft voor die 375 euro heel veel publiciteit opgeleverd. En als je man eigenaar is van het champagnehuis, dan heeft ze dat er niet eens voor betaald.

Tweets over Beyonce en Armand de Brignac champagne

Mij verbaas je niet met zo’n scene. Wel met dit soort geldverbrasserij (klik hier als je het wilt weten).

Wil je ook zo’n Beyoncé-momentje?

Bestel dan hier je Ace of Spades champagne, drink hem op (superlekker trouwens), vul de lege fles met water, giet hem ergens leeg en deel het moment op social media (tip: film het met Periscope of Meerkat).

Pin It on Pinterest

Share This