085.06.53.751 info@champagneblog.nl

La Grande Dame champagne van Veuve ClicquotOp 20 maart 2017 werd de 36e Prix Veuve Clicquot uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin. Hier werd bekend gemaakt wie verkozen is tot Zakenvrouw van het Jaar 2017.

Het evenement Prix Veuve Clicquot wordt elk jaar gesponsord door Veuve Clicquot in de nagedachtenis aan Nicole Barbe Ponsardin die op haar 28e de champagnebusiness van haar man overnam toen hij overleed. Ze maakte er een daverend succes van. Veuve Clicquot is nu het op één na grootste champagnemerk.

Dit artikel is updatet op 21 maart 2017.

Elske Doets is Zakenvrouw van het Jaar 2017

Elkse Doets, van Jan Doets America Tours, mocht de Prix Veuve Clicquot in ontvangst nemen voor haar verdiensten. In 2001 nam ze het reisbureau van haar vader over en liet dit groeien tot een omzet van meer dan 30 miljoen euro. Een succesvolle onderneemster dus zoals ook Nicole Barbe Ponsardin dat was.

Uitnodiging Zakenvrouw van het Jaar 2017 uitreiking

De prijs werd dit jaar uitgereikt door minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie.

In de gerelateerde berichten hieronder zie je wie eerder de Prix Veuve Clicquot won:

Wil je ook eens de champagne van Veuve Clicquot proeven? Je kunt deze gemakkelijk en veilig online bestellen. De fles die prijkt op de uitnodiging voor het evenement ‘Zakenvrouw van het Jaar’ is de La Grande Dame. Dit is het paradepaardje van het huis. Een superlekkere vintage champagne in een prachtige geschenkverpakking. Dat is echt echt genieten!

Pin It on Pinterest

Share This